والدین موفق

ویژگی والدین موفق در ارتباط با فرزندان را بشناسید

والدین موفق تلاش می کنند با رفتار و ارتباط درست با فرزندانشان ارتباط خوبی با آنها برقرار کنند.  نحوه برقراری اصول تربیتی نکته مهمی می باشد. اگر اصول تربیتی رعایت نشود نتیجه مطلوبی نخواهد داشت. یک والدین موفق باید تربیت فرزندان شان را به نحوه شایسته انجام دهند.

والدین موفق

ویژگی والدین موفق در ارتباط با فرزندان را بشناسید

در این مقاله راهنمایی هایی وجود دارد که زندگی به عنوان والدین موفق بودن را برای شما راحت تر می کند. در صورتی که تربیت فرزندان برای شما حائز اهیمت است با ما همراه باشید.

  1. اعتقاد شما بر این است که فرزند شما هیچ مشکلی ندارد.

به عنوان پدر و مادر، ما تمایل داریم هویت فرزندمان را به رفتارهای خود متصل کنیم. برای مثال، اگر کودک ما به اندازه کافی به تحصیل علاقه نداشته باشد، ما تمایل داریم او را به عنوان یک فرد تنبل معرفی کنیم. به اصطلاح نسبت دادن رفتار بد به هویت او، اعتقاد کودک را به اینکه تنبل است ، ایجاد می کند. هرچه بیشتر ما این کار را انجام دهیم ، کودک بیشتر بر اساس برچسب داده شده والدین رفتار خواهد کرد. والدین موفق معتقدند که فرزندانشان افرادی با اهداف مثبت خوب و با انگیزه هستند. رفتارهای بد تنها انعکاسی از یک استراتژی بی اثر هستند تا آنچه را که می خواهند دریافت کنند. به عنوان والدین موفق ما باید فرزندانمان را به عنوان یک فرد قبول کنیم و آنها را قادر به تغییر رفتارهای خود کنیم.

  1. درک کنید که فرزند شما ادراک متفاوتی دارد.

فرزند شما یک دنیای متفاوت دارد و با زبان متفاوت صحبت می کند. دید آنها به دنیای اطراف خود ، متفاوت است. ممکن است شما فکر کنید که مشاوره و راهنمایی خوبی را به او ارائه می دهید ، اما شاید این موضوع برای آنها خنده دار باشد. به عنوان یک والدین موفق برای دوری از این نگرانی ها می توانید زندگی فرزندتان را کنترل کنید.

  1. انتظار پیشرفت در کوتاه ترین زمان را نداشته باشید.

ممکن است بخواهید موارد بسیاری را به فرزندان خود آموزش دهید ، اما در نظر داشته باشید که فرزند شما همیشه برای یادگیری آمادگی لازم را ندارد و با یک بار آموختن نتیجه قابل قبولی بدست نمی آید. آموزش به حوصله ، وقت و موقعیت شناسی نیاز دارد. والدین موفق این پشتکار را دارند و اگر خسته و بی حوصله شوند از کوره در نمی روند.

اگر با بی حوصلگی و خستگی با فرزند خود برخورد کنید نتیجه عکس خواهد داشت ، در این صورت نزد فرزندان احترام خود را از دست خواهید داد و نسبت به خواسته های شما بی توجه خواهند شد . تربیت فرزندان یک روزه انجام نمی گیرد و به آرامش و مقاومت نیاز دارد.

  1. پیشرفت های کوچک فرزندتان را در نظر بگیرید.

هیچ والدین و کودک بی عیب و نقصی وجود ندارد. همیشه فرزندان آنگونه که والدین انتظار دارند برخورد نمی کنند.  حل مشکلات و تغییرات در کودکان مرحله به مرحله صورت می گیرد. زمانی که والدین با تغییر رفتار فرزندشان به مشکل می خورند ، باید به پیشرفت های کوچک آن ها توجه کنند و دچار آشفتگی و نا امیدی نشوند.  پیشرفت های کوچک ، کلید پیشرفت های بزرگ می باشد.

  1. از تحسین فرزندتان هرگز غافل نشوید و با دید مثبت نگاه کنید.

تحسین کودکان کار بسیار ارزشمندی است ، در هر مرحله سنی کودکان تمایل دارند والدینشان آن ها را بپسندند. توجه داشته باشید که فرزند شما نمی داند کدام رفتار مناسب و کدام رفتار نامناسب می باشد. هر رفتاری که والدین موفق واکنش مثبت به آن نشان دهند تکرار خواهد کرد.

  1. اهداف خود را با نیازهای کودکانتان منطبق نمایید.

والدین موفق اهداف خود را متناسب با سن ، توانایی ، شخصیت و رشد عقلی فرزندشان تطبیق می نمایند. همه کودکان میزان آموزش پذیری یکسانی ندارند و یک راه حل منطقی و مستقل برای حل تمامی مشکلات وجود ندارد. در صورتی که حوصله به خرج دهید می توانید راه حل های موثرتری را برای حل مشکلات بیابید.

  1. برای فرزندانتان الگوی موفقی باشید.

تنها بیان چند کلمه و حرف در تربیت فرزند شما اهمیت ندارد. بلکه والدین باید الگوی خوبی برای آنها باشند. اگر بچه ها ببینند که والدینشان کارهایی که به آن ها آموزش میدهند خودشان هم انجام می دهند بنابراین از آنها پیروی خواهند کرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با تربیت فرزندان ، اختلافات زناشویی ، اضطراب و افسردگی ، والدین موفق و… می توانید به وب سایت کانون مشاوران ایران مراجعه نمایید. کانون مشاوران ایران خدماتی از قبیل مشاوره تلفنی ، مشاوره خانواده ، مشاوره ازدواج ، مشاوره آنلاین و مشاوره حضوری را به شما ارائه می دهند.

امتیازدهی به مطلب:
1 Star2 Star3 Star4 Star5 Star (No Ratings Yet)
Loading...
3 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *